Diensten

Metaalwarenfabriek De Goederen is meer dan 100 jaar actief en gespecialiseerd in niet-verspanende bewerkingen als stansen, walsen en slitten. Wij beschikken hiervoor over vakmanschap, ervaring en een uitgebreid machinepark. Hiermee kunnen we uw producten maken, zonder beperkingen in maatvoering en productiehoeveelheid. We passen ons geheel op uw wensen aan.

Wij produceren veel producten volgens de DIN-normering of volgens tekening en/of monster. Ook kunt u bij ons terecht voor maatwerk metaal in afwijkende vormen. Wij zijn als specialist uw partner voor maatwerk en doelgerichte oplossingen.

DSC01676 1 scaled

 

Wij denken graag met u mee en adviseren u in wat de beste manier van aanpak is. Uniek is dat wij tegen relatief lage kostprijs voor u maatwerk kunnen vervaardigen in zowel kleine als grote hoeveelheden.

Of het nu gaat om staal, rvs, aluminium, messing of koper, De Goederen maakt snel en goed de vorm die u nodig heeft.

Op deze pagina treft u een overzicht van al onze diensten aan. Als u meer vragen heeft of op zoek bent naar een bepaald specialisme, dan kan u vanzelfsprekend contact opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar met uitgebreid advies en informatie. Ook kan u een offerte aanvragen, waarin wij uw opdracht zullen specificeren.

Play Video

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark waar wij voor u de stansproducten realiseren. De persen voor stansproducten hebben een capaciteit van 6 tot 100 ton drukkracht, zo kunnen wij deze inzetten voor massaproductie. 

Play Video

Met onze koudwalsmachines kunnen we voor u materialen afwalsen van afhankelijk van de dikte van max. 10mm dik tot 0,1mm dik in breedtes van max. 200mm tot min. 10mm. Bekijk hieronder een filmpje van het koudwalsen.

Knip-en snijwerk

FotoFabriek19

Snijwerk van bandmateriaal kunnen we voor u verzorgen uit max. 400mm breed en max. 3mm dik. Knipwerk kunnen we verzorgen tot maximaal 4mm in staal en max.3mm in RVS en max. 2.500mm lang.