Over ons

De basis van Metaalwarenfabriek de Goederen ligt in 1919. Origineel gevestigd aan de Linschoterweg te Woerden tot 1990. Men legde zich toen met name toe op het draaien van kleine onderdelen. Door de loop van jaren heen kocht de oprichter, wijlen heer G. de Goederen, er ook enkele persen bij en ging men zich bezighouden met het stansen van stansproducten.

Momenteel is de metaalwarenfabriek gevestigd aan de Rietdekkersweg 9 te Woerden, alwaar het bedrijf de beschikking heeft over een bedrijfshal van 1.200m2.

FotoFabriek5

De focus ligt op het produceren van standaard en speciale producten van hoge kwaliteit voor de bouw, groothandels, ijzerwaren vakhandels en diverse industrieën. De werkzaamheden lopen uiteen van het snijden en knippen van metaal, produceren van stansproducten, dieptrekwerk tot koudwalsen.

Hiervoor hebben wij in onze fabriek de beschikking over een groot assortiment machines die ingezet kunnen worden voor de hoogwaardige productie van maatwerk.

DSC01705 1 1 scaled

Machines en mogelijkheden

De metaalwarenfabriek beschikt over een uitgebreid machinepark, waaronder automatische en enkelstuk persen. Met ons machinepark kunnen wij aan alle wensen voldoen variërend van maatwerk in stansproducten tot onconventionele maatvoeringen voor sluitringen.

Door de brede inzetbaarheid van ons machinepark variëren de mogelijkheden aanzienlijk. U kan voor veel specialistische zaken onze diensten aanwenden. Hierin zijn wij uniek, want wij kunnen de productie voor een relatieve lage kostprijs uitvoeren en dichtbij. Dat geldt zowel voor kleine aantallen als grote aantallen productiewerk. Ook is er geen beperking op maatvoering.

Aansluitend hierop beschikken wij ook nog over twee koudwalsinstallaties. Deze worden ingezet voor het walsen (reduceren) van de dikte van materialen. Middels een slitmachine kunnen wij dit snijden tot een dikte van 3 millimeter.

Voor alle vormen van maatwerk metaal kan u bij ons aankloppen. Wij zijn trots op ons bedrijf en wij willen u graag meer vertellen over al onze mogelijkheden. Dit varieert van maatwerk metaal tot unieke oplossingen voor uw specifieke verzoek. Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u uitgebreid te informeren. Ook nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze diensten pagina voor meer informatie en voorbeelden