Machinepark

Metaalwarenfabriek de Goederen heeft de beschikking over meerdere excenterpersen waarmee we sluitringen of andere stansproducten in uiteenlopende metalen en kunststoffen kunnen produceren.

Tevens heeft het bedrijf de beschikking over 2 koudwalsinstallaties voor het walsen (reduceren) op dikte van materialen en een slitmachine voor het snijden van materialen tot 3mm dik. Hierdoor kunnen we tegen een lage kostprijs kleine aantallen producten met afwijkende diktes voor u produceren en kunnen we kleine aantallen aanbieden in hogere treksterktes.

Voor het afbramen van de producten beschikt het bedrijf over Roto-finish ontbraammachines die roterend met zaagsel uw product afwerken. Ook voor loonwerk in het walsen, snijden en ontbramen staan we graag tot uw beschikking.

Voor het bewerken van diverse metalen en kunststoffen staan de volgende machines ter beschikking:

  • 2 koudwalsmachines voor het koudwalsen van band- en stripmateriaal met een capaciteit van 6mm tot 0,1mm.
  • 1 slitmachine om bandmateriaal in allerlei materiaalsoorten op de juiste breedte te snijden.
  • 8 automatische persen voor het stansen met een capaciteit van 6 tot 100 ton drukkracht voor massa-stanswerk zoals sluitringen, shims, afdichtingsringen of speciaal stanswerk in grotere hoeveelheden.
  • 5 niet-automatische persen tot 65 ton drukkracht voor het fabriceren van over het algemeen stanswerk in kleinere series, bijzondere profielproducten, dieptrekwerk of ander speciaalwerk.
DSC01664 1 scaled