Stansen

In onze stanserij drukken wij verschillende stukken uit een metalen plaat die vervolgens gebruikt worden voor verdere verwerking. De stanserij in onze fabriek voor metaalbewerking is dermate efficiënt ingericht dat het precies de juiste vorm zal stansen, waarna de afwerking relatief snel afgerond kan worden. Hierdoor is onze stanserij zowel inzetbaar voor kleine hoeveelheden stansproducten alsook grote hoeveelheden.

FotoFabriek3

De stanserij van Metaalwarenfabriek De Goederen verzorgt de stansproducten op een efficiënte en nauwkeurige wijze, waarbij wij hoge kwaliteit kunnen garanderen. In onze fabriek metaalbewerking beschikken wij over 8 automatische persen voor stansproducten. Deze persen hebben een capaciteit van 6 tot 100 ton drukkracht en kunnen worden ingezet voor massaproductie van stansproducten. Onze vakmensen zullen in onze stanserij deze persen op vakkundige wijze aansturen, zodat u de beste kwaliteit krijgt.

Voor meer informatie over onze stanserij evenals andere diensten kan u bij onze diensten kijken of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag waarom u bij onze stanserij aan het juiste adres bent voor stansproducten.

RVS stansen

In onze stanserij kunnen wij diverse metalen stansen, zo kan u bij ons terecht voor RVS stansen alsook messing stansen en meer. Voor elk type en vorm van stansproducten is Metaalwarenfabriek De Goederen uw expert in productie en afwerking.

Wij richten ons in onze stanserij op producten die wij in massa’s kunnen produceren, maar als u op zoek bent naar kleine hoeveelheden of bijvoorbeeld uniek productiewerk van een bepaalde metaalsoort, ook dan zijn wij daarin uw oplossing.

Van RVS stansen tot massa stansproducten, onze stanserij maakt het voor u in orde. Vraag direct een offerte aan om te zien wat het produceren van stansproducten u gaat kosten, of om te weten te komen wat RVS stansen u kost. Voor kleine en grote hoeveelheden, u kan altijd bij ons terecht. Liever telefonisch contact? Een medewerker staat voor u klaar om u alles tot in detail te vertellen.