Sluitringen

Metaalwarenfabriek De Goederen vervaardigt met grote regelmaat flinke hoeveelheden sluitringen. Dat van verschillende metaalsoorten, waaronder aluminium sluitringen. Deze sluitringen produceren wij aan de hand van een uitgebreid machinepark en daarin is geen beperking als het gaat om de maat.

 

FotoFabriek21

Aluminium sluitringen

Voor elke vorm, soort en maat aluminium sluitringen kan u bij Metaalwarenfabriek De Goederen terecht, wat de hoeveelheid ook mag zijn. Wij specialiseren ons in kwalitatief hoogstaande aluminium sluitringen evenals messing sluitringen en in een breder perspectief carrosserieringen. Dat geheel op basis van uw wensen en de vereiste maten.

De aluminium sluitringen worden geleverd volgens DIN-normering en/of tekening, maar ook voor afwijkende normen kan u voor maatwerk metaal bij ons terecht. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer vragen heeft over onze productie van aluminium sluitringen en wij lichten onze mogelijkheden graag toe. Neem daarvoor contact met ons op.

Messing sluitringen

Binnen maatwerk metaal is er geen beperking in metaalsoort bij onze fabriek metaalbewerking. Daarom kan u voor aluminium sluitringen bij ons terecht, maar bijvoorbeeld ook voor messing sluitringen. Dit geheel naar uw eigen maat, aangezien wij ons machinepark kunnen instellen op wat de gewenste productie is.

Vanzelfsprekend krijgt u bij messing sluitringen, kraalringen en meer, altijd de beste kwaliteit en exact maatwerk, zodat het direct in uw productieproces gebruikt kan worden. Door de jarenlange ervaring van Metaalwarenfabriek De Goederen en dankzij de vakkennis van onze medewerkers, kunnen wij uw wensen tot in detail verzorgen.