Metaal walsen

Metaal walsen is een specialistische aangelegenheid waarbij dikke platen staal door walsrollen worden omgevormd tot dunnere platen, profielen en/of folies. Hierin is Metaalwarenfabriek G. de Goederen uw partner. Met de beschikking over twee walsmachines kunnen wij aan praktisch elke wens voldoen. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in maatwerk evenals hoog productiewerk.

FotoFabriek13

Het walsen van metaal kan zowel warm als koud en hiervoor hebben wij alle middelen, zodat wij uw gewenste product tot in nauwkeurigheid kunnen produceren. Dient u een grote hoeveelheid onderdelen te ponsen? Wij walsen een plaat precies op de juiste dikte en tevens kunnen wij in onze stanserij de gewenste onderdelen uit het plaatwerk ponsen.

U zoekt alleen een partner voor walsen van metaal en u verzorgt de afwerking? Ook dan kan u bij ons terecht. Het walsen van metaal is met ons machinepark in de breedste zin van het woord mogelijk dankzij onze kennis en ervaring. Wij kunnen u tegemoet komen in specialistisch maatwerk evenals bij de productie van flinke aantallen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan waarin wij uiteen zetten wat voor u alle mogelijkheden zijn.

Van walsen tot afwerking, wij verzorgen het gehele proces

Wij kunnen ons machinepark voor u inzetten voor alleen het metaal walsen. Ook bieden wij u een totaalservice. Dat betekent zowel walsen als de afwerking na afloop. Dat kan het ponsen van onderdelen zijn, maar ook het produceren van profielen en meer. Alles is mogelijk en dat is waarom veel bedrijven u al voor gingen.